Sådan får du en flot indkørsel til dit hjem

Mangler du inspiration til, hvordan du kan få en flot indkørsel til dit hjem? Så kan fliser være det perfekte valg. Med fliser får du både et elegant og holdbart resultat, og det er en enkel løsning til at skabe en flot, stilfuld indkørsel.

Vælg de rette fliser for dig

skal du vælge en type flise. Der findes et stort udvalg af fliser i forskellige størrelser, farver og mønstre, så du kan finde lige præcis den type, der passer til din stil og til din indkørsel.

Begynd at lægge fliser i indkørslen

Når fliserne er valgt, er det tid til at begynde at lægge dem. Det kan være en god ide at starte med at lægge et lag af sand, da det giver et stabilt underlag. Derefter skal du bruge fugemasse, når du lægger fliserne, så de sidder fast og er helt plan.

Sørg for at fylde et lag fuge mellem hver flise for at undgå ærgerlige ujævnheder.

Følg anvisningerne fra leverandøren når du anlægger fliserne. Det kan være svært at klare alene, men det er bestemt ikke umuligt.

Når du har lagt fliserne, kan du færdiggøre indkørslen med et lag af flisegrus. Det giver et flot resultat og beskytter også fliserne. Du kan også skylle fliserne efter med en haveslange eller højtryksrenser, så de ser helt rene og flotte ud.

Imprægner fliserne

Sidst men ikke mindst, skal du imprægnere fliserne for at sikre, at de modstår vind og vejr. Imprægnering af fliser beskytter fliserne mod vand og snavs, så fliserne bevarer deres oprindelige stand. Det giver også en ekstra skridsikker overflade, så du ikke glider rundt i din indkørsel. Det er også en god ide at gen-imprægnere fliserne med jævne mellemrum, da det holder dem smukke og holdbare i mange år.