Hestlund Efterskole giver plads til alle

Efterskolelivet giver fokus på den individuelle og fællesskabet. Hestlund Efterskole har plads til alle og det er muligt at finde lige det område, hvor du kommer til at finde dig mest tilpas. På efterskolen kan du vælge mellem fem forskellige linjefag, som du kan få et endnu større indblik i. 

På Hestlund Efterskole har du som elev mulighed for at vælge fem forskellige linjefag. Du kan vælge mellem fagene: fodbold, idræt & adventure, kunst & design, musik & teater og gastronomi & ernæring. Du har derfor mulighed for at vælge den linje, der passer til dig og som du har lyst til at arbejde mere med. Der er derfor noget til dig, hvis du vil sætte skub til din fodboldkarriere eller hvis du gemmer på en indre musicalstjerne.

Efterskolen er baseret på kristne værdier, og det kan ses i elevernes hverdag ved den måde de opfører sig samt, hvordan de taler til hinanden. Hestlund Efterskole tror på fællesskabet, og der er altid plads til alle. Du behøver derfor ikke være ekspert til nogle af linjefagene, så længe du har mod på at gøre dit bedste og have det sjovt sammen med de andre elever. Efterskolen har altid den faglige kunnen i fokus og er forberedende til de gymnasiale uddannelser. Læs mere om efterskolen på: http://hestlund.dk/