Skab overskud i dit hjem uden ledninger

Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end ledninger, der ligger og flyder overalt, headset-ledninger, der sidder fast i dørhåndtag, ledninger, der har filtret sig sammen i kassen under sengen. Heldigvis tæller kalenderen 2022, og behovet for ledninger bliver mindre og mindre – The future is now.

Et ledningsfrit hjem kan give en, du end ikke kan finde ved timevis af yoga. Forestil dig, at du ikke skal trække forlængerledninger gennem din lejlighed, og forestil dig, at du ikke skal prioritere, hvilket apparat der skal optage den ene stikdåse. Dejligt, synes du ikke?

Her er et par bud på gadgets til det trådløse hjem:

Lamper

Der er ingen grund til ikke at cutte ledningen hos din lampe. Med en genopladelig bordlampe er der ikke den del af dit hjem, du ikke kan have oplyst. Lampen kræver ikke, at du har en stikkontakt i nærheden, så du kan nemt tage lampen en tur med i kælderen, eller ud på terrassen en varm sommeraften.

Støvsuger

En trådløs støvsuger må siges at være livskvalitet der er til at måle på. Aldrig mere skal du stoppe støvsugningen brat, fordi du har trukket den lidt for langt og trukket ledningen ud ad stikkontakten. Det kan sådan ødelægge et godt flow, når man hele tiden skal flytte støvsugeren til forskellige dele af hjemmet. Her starter du motoren og lidt musik, og stopper først når din lejlighed er ren, eller playlisten færdig.

Mobiloplader

Ja, den er god nok. Du behøver ikke længere at fumle i mørket med din mobiloplader, når du vågner om natten for at tjekke mails. Med en trådløs mobiloplader lægger du bare telefonen med ryggen mod en lille plade, der sørger for at holde din telefon godt opladt hele tiden. Den passer desuden til de fleste nye smartphones.