3 gode råd til indretning af stuen

Stuen er et af de vigtigste rum i dit hjem. Det er her, at du lader op og slapper af, så du bliver klar til en ny og travl dag. I stuen foregår der dog andre aktiviteter end afslapning. 

Det kan være alt lige fra at lave lektier til at læse en bog, hygge med et spil eller lignende. Derfor er det vigtigt, at du indretter din stue på den mest optimale måde og sørger for at holde den så organiseret som mulig.

  1. Én ting ind, én ting ud

Først og fremmest er det en fordel, at der ikke er alt for mange ting i din stue. For at sikre dig at du ikke ender med en stue, der er fyldt med diverse ting og sager, kan du følge dette råd. Det vil sige, at hvis du køber noget nyt til din stue, skal du fjerne noget, der allerede er i rummet.

  1. Brug ikke kun dine vægge til vægdekorationer

Selvfølgelig er det flot med plakater, billeder og lignende på væggen. Men det er ydermere en god idé også at bruge dine vægge til opbevaring. Det kan du eksempelvis gøre med hjælp fra flotte metal hylder.

  1. Optimér pladsen med smarte løsninger

Uanset om du har en mindre stue eller ej, kan det være en fordel at optimere pladsen ved brug af smarte løsninger. I stedet for en bogreol kan du eksempelvis bruge dine bøger som møbler. Du kan også investere i en stor reol til din væg, hvori der bliver indbygget et lille skrivebord. En skammel med et opbevaringsrum er endnu en praktisk løsning.