Inspiration til ønsker til indflytningsfesten

Skal du flytte fra en lejlighed og ind i et hus, bør du holde en indflytningsfest. Når du flytter fra en lejlighed til et hus, kommer du altid til at mangle noget. Derfor kan det være en fordel at holde en indflytningsfest, hvor du kan få nogle af tingene i gave. Her kan du finde inspiration til, hvad du kan ønske dig.

Haveredskaber

I en lejlighed er der ingen have, så du kommer til at mangle et hav af haveredskaber. Du kan ønske dig en trillebør, en rive, en løvrive, et hakkejern, en græsslåmaskine, en hækkeklipper, en grensaks og meget mere.

Pyntegenstande

Dit nye hus er formentligt en del større end din gamle lejlighed. Det betyder, at der er mange flere kvadratmeter til diverse møbler og pyntegenstande. Du kan altså sagtens sætte ting som billeder, dansk glaskunst, lanterner, vaser, skåle, lysestager og lignende på ønskesedlen.

Frugttræ

Elsker du at spise kirsebær, pærer, blommer eller æbler? Så kan du ønske dig et eller flere frugttræer til haven. Har du et frugttræ, kan du glæde dig til, at det begynder at give frugt. Det er en stor oplevelse, når det sker første gang.

Planter

Planter er endnu en ting, som du kan skrive på ønskesedlen til din indflytningsfest. Det kan både være store og små planter, så der er noget til gulvet og til vindueskarmen. Husk at det også er en god idé at ønske potter til planterne, så du ikke ender med at stå og mangle disse.