Lækker indretning af et badeværelse

Trænger du til at forny dit badeværelse? Hvis det skal renoveres, så vil det ofte koste en del penge. Men du kan sagtens få dit badeværelse til at fremstå som nyt uden at renovere det. 

Du kan i stedet vælge at købe nye ting til badeværelset. Det koster langt mindre og er et mindre omfangsrigt projekt. Herunder kan du finde inspiration til, hvilke ting du kan udskifte på dit badeværelse, hvis du ønsker at give dette rum en makeover.

Håndklæder

Hvis du udskifter håndklæderne på badeværelset, kan dette gøre rigtig meget for rummet. Du kan eksempelvis vælge at købe håndklæder i en anden farve. Dog skal du have in mente, at farven skal passe til resten af badeværelset. Husk at købe badehåndklæder og gæstehåndklæder i samme farve, så der bliver skabt en rød tråd.

Tandkrus og sæbedispenser

Andre elementer, der som regel er på et badeværelse, er tandkrus og en sæbedispenser. Disse ting kan du med fordel også skifte ud. Du bør købe disse ting i en farve, der matcher håndklæderne.

Desuden kan du eventuelt vælge tingene i et andet materiale samt i en anden form i forhold til, hvad du havde før. Det kan ydermere være en god løsning at købe tandkrus og en sæbedispenser fra det samme brand, så de passer sammen i form og farve.

Pedalspand og toiletbørste

Både en pedalspand og en toiletbørste er uundværlig på et badeværelse. Disse to ting kan du ligeledes nemt skifte ud. Det kan være en god idé at finde en børste og en spand, der passer godt sammen. Brug gerne lidt ekstra penge og vælg ting i en god kvalitet, som du nyder at kigge på.